De processtatus wijzigen

Wijzig de voortgang in Claire wanneer de controle is voltooid. Het uitvoeren van een handeling zoals het maken van een prijsopgave of de akkoordverklaring van de klant.

Toegang

In de afspraak detailpagina wordt de balk bovenaan het scherm weergegeven:

U ziet hier de verschillende handelingen:
  1. Auto ontvangen*
  2. Offerte maken
  3. Offerte gereed
  4. Contact (opnemen met de klant)
  5. Klant OK
*De Auto ontvangen knop is altijd ingeschakeld, zodat u altijd kunt aangeven of de auto in de werkplaats is of niet.

Nieuwe status Auto ontvangen zal worden aangegeven met dit icoon.

Als op de Auto ontvangen knop wordt geklikt en daarna nogmaals om aan te geven dat deze uit de werkplaats is, zullen de volgende statussen worden weergegeven:

Tot Auto ontvangen wordt aangeklikt,  dan wordt deze weer verwijderd.

De processtatus wijzigen

Door op de knoppen in de voortgang te klikken, wordt de status in Claire gewijzigd. Uitzondering  is Auto ontvangen knop, die alleen de status wijzigt op de overzichtspagina bij nieuwe afspraak (dakje op auto-icoontje), en verder alleen de gebeurtenis aangeeft op de tijdlijn van de afspraakdetailpagina.

Het is van groot belang dat dit consequent wordt gedaan per status. Op deze wijze is iedereen binnen het bedrijf altijd op de hoogte waar de auto zich in het proces bevindt.