Een notitie toevoegen

Op de afspraak detailpagina bevindt zich de knop voor toegang tot de notitiefunctie, zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding:

Klik in het dropdown menu op Notitie toevoegen:

Notitie toevoegen:

Er verschijnt een venster waarin u tekst kunt schrijven. Als u wilt dat monteurs deze notitie op tablet zien, selecteer de optie Zichtbaar voor monteur onder het tekstvak.

Als u klaar bent met schrijven, drukt u op de knop Opslaan en uw notitie wordt opgeslagen in de werkorder.

Als er een notitie is toegevoegd, wordt deze weergegeven in de sectie Belangrijke items:

Bij de tekstnotitie ziet u ook de naam van de persoon die deze heeft toegevoegd.

Notitie bewerken

Het is ook mogelijk de notitie later bij te werken. Klik hiervoor op potloodje in de notitie regel.

Zodra de notitie is bijgewerkt, wordt in de notitie weergegeven wie en wanneer de notitie voor het laatst is bijgewerkt.