Een interventie of item snoozen

Doel

De snooze functie geeft je de mogelijkheid om interventies vast te zetten die in de toekomst actie zullen vereisen.

Toegang

Je kan de snooze functie activeren door in de afspraak detail pagina op de snooze knop te klikken.

Wanneer je op de snooze knop klikt verschijnt er een popup, zoals in de afbeelding hieronder getoond.
Selecteer het snooze type.
  1. Volgend bezoek klant
  2. Maak een offerte
  3. Nieuwe afspraak maken
  4. Herinner klant
Voeg waar nodig een datum in.

Het snooze type Herinner klant verstuurt geen email naar de klant, maar is bij te houden door het Lead dashboard te gebruiken.

Selecteer de juiste status
  1. Nieuw
  2. In behandeling
  3. Goedgekeurd
  4. Afgekeurd
  5. Gerepareerd
  6. Afgehandeld
Selecteer de juiste afdeling
  1. Verkoop
  2. KCC (Klant Communicatie Centrum)
  3. Reparatie carrosserie
  4. Extern
  5. Digitaal (extern CRM via API)
Vul alle gegevens in en klik op Opslaan.

Snooze informatie bijwerken

Bij interventies die al gesnoozed zijn zal het klok icoontje in blauw worden weergegeven. Klik hier op om het snooze menu te openen en waar nodig velden aanpassen. Klik vervolgens op Bijwerken.

Snooze bij een interventie verwijderen

Klik op het rode afvalbakje om een interventie niet meer als snoozed te tonen. In de popup die dan wordt getoond kan er een reden voor de verwijdering worden genoteerd en vervolgens op Bevestigen geklikt worden.

Dit zal het item niet verwijderen uit de werkorder maar enkel het snoozen deactiveren.

Geschiedenis van open snoozed items bekijken.

Op de werkorderdetailpagina is nu boven het Belangrijke Items gedeelte zichtbaar:  Geschiedenis Open Snoozed Items. Hierin zie je de gesnoozde interventies terug uit het verleden die een van de volgende statussen hebben:

-  Nieuw

- In Behandeling

- Goedgekeurd

Het aantal items is terug te zien naast de sectienaam in de blauwe balk en de sectie kan worden in/uitgeklapt door op het icoontje te klikken in de balk.