Inloggen bij Claire

Wilt u inloggen in het Claire Dashboard? U kunt dit doen door naar Clairesoftware.nl te gaan, Klik nu rechts op de menubalk op Login, zoals hiernaast wordt weergegeven.

U komt nu op het inlogscherm van Claire Dashboard.

Hier kunt u nu inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Klik nu op log in.

Het is ook mogelijk om een taal voor Claire te selecteren, klik op de vervolgkeuzelijst en kies Nederlands, Engels of Frans