Met behulp van MCC-knop

Om het voor de service adviseurs eenvoudiger te maken om MyPeugeot, MyCitroen of MyDS kaarten aan te vragen, is er een button toegevoegd in het Claire Dashboard.

De MCC-button is niet standaard geactiveerd, deze kan aangevraagd worden via de supportdesk.

Via de kleur van de MCC button kunt u direct zien of die voor de desbetreffende auto actief is.

Constateert u dat er geen MCC button aanwezig is of dat die verlengd mag worden? Dan kunt u dit eenvoudig doen door op de MCC button te klikken die direct doorschakelt naar PSA profit pagina. De gegevens van de auto zullen direct worden meegenomen! U hoeft dus alleen nog de gegevens van de klant in te vullen.

Groen - MCC contract via dealer

Oranje - MCC contract afgesloten via een andere dealer

Blauw - MCC contract loopt binnen 3 maanden af en mag al verlengd worden na controle en uitgevoerde aanbevolen reparatie

Rood - Geen contract

Grijs - Niet van toepassing op dit merk