De Info knop gebruiken

Bij een geopende check ziet u een icoontje van een A4 papier.  Via het dropdown menu komt u bij de Infoknop (infostatus instellen). Deze knop kunt u gebruiken om een vraag te stellen aan de monteur. Bijvoorbeeld wanneer u een vraag heeft over een opmerking die geplaatst is bij een item dat vervangen moet worden.

Wanneer u op de knop klikt dan zal het volgende pop-up scherm verschijnen:

Indien opgeslagen vindt u de notitie terug bij Belangrijke items:

Op de tablet, in de afspraakdetail pagina wordt de ingevoerde opmerking van de receptioniste dan als notitie in het overzicht getoond.

Ook wordt dit weergegeven in de statusbalk van de werkorder. Hieronder ziet u een voorbeeld.
Als u met de muis over de status gaat, zal de ingevoerde tekst weergegeven worden zoals in het voorbeeld hieronder:

Reactie van de monteur

Zodra de monteur heeft geantwoord door de Extra Info lijst uit te voeren, wordt zijn antwoord op dezelfde manier weergegeven als een gewone controle op de WO-pagina.