Band bestelling functie (Tyreteam / Banden Express)

Om toegang te krijgen tot informatie van bandenleveranciers kan er nu een koppeling worden gemaakt tussen Claire en Tyreteam en/of de sublabels van Tyreteam waaronder Banden Express.

Hierdoor zien receptionisten in Claire wat die aanbieders op voorraad hebben (inclusief prijzen) en kunnen ze, indien er een bandencheck is gedaan, direct een bestelling plaatsen op de afspraak detail pagina.

Eerste vereiste

Alleen een bestaande account bij Wheel Tyre of Banden Express, waarop bestellen is ingeschakeld, en een geautoriseerde gebruiker kunnen een bestelling plaatsen. Vraag je manager om contact met ons op te nemen via support@claireit.eu om uw gebruikersrechten bij te werken.

Activering

Stuur een e-mail naar support@claireit.eu.

Hoe werkt het?

Op de afspraak detail pagina krijg je bij het toevoegen van een vervangende band extra informatie. Er verschijnt dan een nieuwe knop waarmee je banden kan bestellen.

Voeg vervangende banden toe

Op het scherm 'Vervanging toevoegen' wordt aanvullende informatie verstrekt:
  1. Pictogram met seizoen
  2. 3PMSF pictogram (indien van toepassing)
  3. Prijs exclusief btw
  4. Prijs inclusief btw
  5. Snelheid
  6. Lekke band
  7. Kanaal
  8. Hoeveelheid in voorraad
  9. Leveringstype

Extra filters

Er komt ook een nieuwe schuifknop om te filteren op wat er op voorraad is.
  1. Levering
  1. Op voorraad

Korting type veld

Indien van toepassing, selecteer de juiste korting. Klik hier voor meer informatie.

Als je met de muis eroverheen beweegt, verschijnen de details over bezorging of afhalen en het kanaal.

Na het klikken op de knop 'Bestellen' verschijnt er op de afspraak detail pagina een grijze winkelwagen:

Door op de grijze winkelwagen te klikken, krijg je toegang om een ​​bestelling te plaatsen.

Een bestelling plaatsen

Zodra je op de grijze winkelwagen klikt, wordt de module 'Plaats bestelling' weergegeven. Hier kun je het gewenste aantal banden selecteren. In de velden Pakbon/Factuurreferentie kan je tekst invoeren die vervolgens zichtbaar is op het kanaalportaal in de rubriek Referentie voor de geplaatste bestelling(en).

Nadat je een aantal hebt geselecteerd, klik je op de knop 'Bestellen'. De status wordt geladen en er wordt een vinkje weergegeven.
Als er een rode x staat, neem dan contact met ons op via support@claireit.eu.
Op de pagina met afspraakgegevens veranderen de winkelwagenknoppen voor het aantal bestelde vervangende banden van kleur:
  1. Blauw voor bezorging 's nachts.
  2. Groen voor levering op dezelfde dag.
  3. Oranje voor afhaal bestelling.
Als je eroverheen beweegt, verschijnt het leveringstype en het kanaal.

Klik hierop om naar het leveranciersportaal te gaan (opent in een nieuw tabblad).

In het leveranciersportaal zal de volgende informatie verschijnen in de sectie Referentie van de geplaatste bestelling:
  1. Kenteken
  2. Werkorder nummer
  3. De receptionist die de bestelling heeft geplaatst.
  4. Prijs als locatie-instelling is ingeschakeld. Neem contact op met support@claireit.eu om dit in te schakelen.
  5. Tekst ingevoerd in het linkerveld in de bestelmodule.
  6. Tekst ingevoerd in het rechterveld van de bestelmodule.