Band korting dashboard - een TyreTeam functie

Band korting dashboard - een TyreTeam functie

Met deze functie kun je een korting instellen die kan worden toegepast op de klantprijzen wanneer je een vervangende band selecteert op de afspraken detail pagina.

Voorwaarde

Op jouw locatie moet 'TyreTeam' zijn ingeschakeld, zie hier voor meer informatie of neem contact op met support@claireit.eu.

Toegang

Klik in het hamburger menu op Band korting.

Kortingen aanmaken, bewerken en verwijderen

Alleen gebruikers met een rol gelijk aan of hoger dan 'Dealeradmin' kunnen kortingen aanmaken, bewerken en verwijderen.

Kortingen aanmaken

Klik op de knop 'Korting' rechtsboven in het dashboard.

Het 'Korting' venster wordt geopend.


Korting type: Voer een relevante naam in.
Actief wisselknop: Schakel deze in om het als beschikbare selectie te zien in het venster 'Vervanging toevoegen'.
Merk filter: Schakel deze optie in als de korting alleen merkkortingen bevat.
Korting: Voer een percentage in dat wordt afgetrokken van het brutobedrag om de klantprijs te berekenen wanneer er geen merkspecifieke subkorting van toepassing is.
Netto + Marge: Voer een bedrag in dat bij het nettobedrag wordt opgeteld om de klantprijs te berekenen wanneer er geen merkspecifieke subkorting van toepassing is.

Kortingen bewerken

Zodra je een korting hebt aangemaakt, kun je teruggaan en deze bewerken door op de knop met het potloodpictogram te klikken.

Een merkkorting aanmaken

Klik op de plusknop (+) in de rij van het gewenste kortingsitem.

Het 'Korting op merk' venster wordt geopend.


Merk: Open de dropdown en selecteer een merk.
Categorie: Open de dropdown en selecteer Auto's.
Actief wisselknop: Enable to see it applied when the Discount is selected in the Add replacement modal.
Korting: Voer een percentage in dat wordt afgetrokken van het brutobedrag om de klantprijs te berekenen wanneer er geen merkspecifieke subkorting van toepassing is.
Netto + Marge: Voer een bedrag in dat bij het nettobedrag wordt opgeteld om de klantprijs te berekenen wanneer er geen merkspecifieke subkorting van toepassing is.

Een merkkorting bewerken

Als je eenmaal een merkkorting hebt gemaakt, kun je teruggaan en deze bewerken door op de knop met het potloodpictogram te klikken.



Een korting selecteren in het 'Vervanging toevoegen' venster

Zodra je korting is gemaakt, kun je in het 'Vervanging toevoegen' venster een keuze maken uit de dropdown in het 'Naam korting' veld. Wanneer je korting en merkkorting hebt geselecteerd, worden deze respectievelijk toegepast.


Opmerking: als bij je korting 'Alleen merkkorting' is ingeschakeld, worden alleen de merken die zijn toegevoegd als 'Merkkorting' weergegeven in de dropdown voor de 'Merk' filter.

    • Related Articles

    • Band bestelling functie (Tyreteam / Banden Express)

      Om toegang te krijgen tot informatie van bandenleveranciers kan er nu een koppeling worden gemaakt tussen Claire en Tyreteam en/of de sublabels van Tyreteam waaronder Banden Express. Hierdoor zien receptionisten in Claire wat die aanbieders op ...
    • Garantie dashboard gebruiken

      Met deze nieuwe tool kun je informatie beheren over artikelen die zijn gepind als garantie of terugroepactie. De gegevens kunnen worden aangepast met behulp van de verschillende filters en blijven interactief. Zo kunt u dit belangrijke onderdeel van ...
    • Een interventie of item snoozen

      Doel De snooze functie geeft je de mogelijkheid om interventies vast te zetten die in de toekomst actie zullen vereisen. Toegang Je kan de snooze functie activeren door in de afspraak detail pagina op de snooze knop te klikken. Wanneer je op de ...
    • Het werkorder dashboard gebruiken

      In de werkorder vind je niet alleen de werkomschrijving, maar nog veel meer! Hier worden ook de punten weergegeven die door de monteur zijn geconstateerd. Bovendien kun je aangeven welke punten de klant heeft goedgekeurd. Naast deze aspecten kun je ...
    • Fabrikant Dashboard

      Fabrikant rol De rol Fabrikant is een alleen-lezen account en geeft alleen toegang tot het Fabrikant dashboard, de afspraak detailpagina en de auto kaart pagina. De gebruiker moet worden ingesteld op een dealer en een locatie die is toegewezen aan de ...