De Pin functie

De pin-notitie is een effectieve manier om een interventie te markeren en eventuele voortgang erop bij te houden. De pin-opmerking kan worden gebruikt voor eenvoudige opmerkingen om specifieke interventie-items onder garantie of terugroepactie te taggen. Door deze functie te gebruiken, vul je vervolgens de garantie dashboard functie in.

Hoe toegang te krijgen?
Op de afspraakdetailpagina wordt elke interventie met een pin aangegeven. Klik op de pin om de pin-module te laten verschijnen zodat je je gegevens kunt toevoegen of aanpassen.

Een nieuwe pin toevoegen

Eenmaal aangeklikt, zal de pin-module er als volgt uitzien:

De volgende drie dropdown velden:

1.Pin type: