Introductie van de Claire sleutelkluizen

Vanaf eind 2021 biedt Claire klanten die al gebruik maken van de Online Check-in de mogelijkheid om een fysieke sleutelkluis aan te schaffen. Hiermee biedt u uw klanten de mogelijkheid om snel en zelfstandig hun sleutels achter te laten. Dit vermindert de drukte bij de werkplaatsreceptie en verlicht de werkdruk voor de receptionist.

Deze sleutelkluis is verkrijgbaar in huisstijl van uw bedrijf of merk en is volledig geïntegreerd met de Claire applicaties.

Hoe het werkt

Voordelen

Contactloze check-in
Klanten ontvangen een pincode waarmee ze veilig hun sleutel op de locatie kunnen achterlaten.
Sleuteloverdracht wordt duidelijk gecommuniceerd.
Snelle afgifte, geen tussenkomst van een serviceadviseur.
Volledig geïntegreerd met het Claire-proces
Alle belanghebbenden worden met alle details op hun eigen apparaten, pc, tablet of telefoon geïnformeerd dat een sleutel is afgegeven zonder dat hun werkzaamheden wordt onderbroken.
Huisstijl
U kunt uw eigen stijl toepassen door het volgende toe te voegen:
  1. Uw huisstijl
  2. Narrowcasting mogelijkheden

Prijs
Neem contact met ons op via support@claireit.eu