Klant gebeld notitie

Met deze functie kun je een notitie toevoegen over een telefoongesprek met een klant.

Instellen

Op de werkorder detailpagina zie je een icoontje van een blauw vel papier. Via het dropdownmenu kom je bij de Klant gebeld notitie knop.

Een Klant gebeld notitie toevoegen

Wanneer je hierop klikt, opent er een venster. Hierin kun je:
  1. een notitie invoeren of kiezen
  2. een telefoonnummer invoeren of selecteren
  3. een bijlage toevoegen

Het is ook mogelijk om een vooraf ingevuld antwoord te selecteren in de notitie.

Klik op het dropdown menu om de antwoorden te zien:

Wanneer je op een antwoord klikt wordt deze automatisch ingevuld.

Dit antwoordveld kan worden uitgeschakeld of gewijzigd door gebruikers met een Dealer Admin rol. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer de notitie is toegevoegd, wordt deze weergegeven onder Belangrijke items.

Om de notitie te bewerken, klik je op het hieronder aangegeven icoon:

Per werkorder kun je slechts één Klant gebeld notitie toevoegen. Deze notitie is niet zichtbaar voor de monteur.