Notities Opmerkingenmenu

Met dit nieuwe dashboard kunnen Dealer Admins de selectie van antwoorden die zichtbaar zijn in de Klant gebeld notitie inschakelen of bewerken.

Het Notities Opmerkingenmenu openen

Je kunt het nieuwe opmerkingenmenu vinden onder het kopje Notities in het hamburger menu, zoals te zien in onderstaande afbeelding.

Het opmerkingenmenu

Het opmerkingenmenu toont de lijst met notitietypes.

De antwoorden bewerken

Klik op de bewerkknop om het volgende modaal te openen.

Klik en houdt de grijze knop ingedrukt om een antwoord te verplaatsen.

Gebruik de knop Zichtbaar in notities om de antwoorden in te schakelen in de Klant gebeld notitie.

Een antwoord toevoegen

Wanneer je op de knop Antwoord Toevoegen klikt verschijnt een nieuwe lege rij. Vul hier het gewenste antwoord in en druk daarna op opslaan.

De antwoorden in de Klant gebeld notitie

Op de werkorder detailpagina vindt je de antwoorden in de Klant gebeld notitie. Onderstaand dropdown-menu is ingeschakeld.

Klik op het dropdown-menu om de antwoorden te zien.

Wanneer je op een antwoord klikt wordt deze automatisch ingevuld.