Optimaliseren van de Leads-functie

De Leads-functie geeft u een overzicht van alle gevonden, niet gerepareerde interventies en items. Hiermee heeft u een effectief hulpmiddel waardoor u de gemiste kansen die u heeft gevonden, kunt visualiseren met behulp van het Claire-proces. Bovendien kunt u met deze functie de potentiële kansen op upselling van uw services organiseren en filteren.

Toegang tot de Leads-pagina

De Leads-functie is toegankelijk via het menu aan de linkerkant.

De pagina Leads opent en toont standaard de niet gerepareerde items van de laatste maand en de items die zijn gesnoozed.

Gesnoozede items die de status Gereed hebben, worden standaard niet weergegeven, tenzij ze geselecteerd zijn in het filter voor de snoozestatus.
Selecteer een type:
In de vervolg-keuzelijst linksboven kunt u een type selecteren:

Filteren:
Er zijn verschillende velden waarop u kunt filteren:
  • Locatie

• Periode

• Snoozed / Niet gesnoozed

• Status (noodzakelijk/adviespunten)

• Goedgekeurd door de klant of niet goedgekeurd door de klant

• Bedrijfstype (leasemaatschappij of niet). ***

• Afdeling

• Snooze status

• Taak

• Tags

• Controlepunten

• Interventies

***Configuratie is vereist met uw DMS, neem contact met ons op via support@claireit.eu en we zullen onderzoeken of uw locatie deze functie kan activeren.

Maak uw selecties uit de verschillende filters.

Het filter 'Verwijderd' staat nu in de dropdown Snooze status en zal de vragen/interventies laten zien waarvan de snooze status was verwijderd. Dit is alleen zichtbaar als het Snoozed filter is geactiveerd.

Contactgegevens bekijken

Om beschikbare contactgegevens van de eigenaar, contractant en/of berijder te zien, beweegt u uw cursor over het volgende (paarse) pictogram aan de rechterkant:

De leasemaatschappij gerelateerde contacten hebben nu hun eigen identificatie.

De notitie kolom bekijken

Waar de tekst uit de Notitie kolom vandaan komt, hangt af van de status van de de Snooze knop:
1. Wanneer ingeschakeld zal de notitie zichtbaar zijn die de monteur in heeft gegeven bij de Auto Gereed check.
2. Wanneer uitgeschakeld en indien het om een vraag gaat, zal het om het antwoord gaan dat de monteur selecteert.
3. Wanneer uitgeschakeld en indien het om een interventie gaat, zal het gaan om de opmerkingen bij deze interventie.

Exporteren van uw huidige selectie

Klik op de knop exporteren om uw selectie gebaseerd op uw geselecteerde filters in .csv formaat te krijgen. U kunt het totaal van het geselecteerde bereik in één keer exporteren.
De exportknop is actief indien er 1 locatie is geselecteerd.
De exportfunctie alleen beschikbaar voor geautoriseerde gebruikers. Uw aftersalesmanagers kunnen toegang verlenen aan specifieke gebruikers door contact op te nemen met support@claireit.eu.

Een item snoozen, rechtstreeks uit de lijst

Het grijze klok pictogram geeft aan dat het item op de lijst nog niet is gesnoozed. Om het item te snoozen, klikt u op het pictogram, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding, voer de gewenste informatie in en klik op Snooze.

Snooze informatie bijwerken

Items die al zijn gesnoozed worden weergegeven met het blauwe klok pictogram. Klik erop om de snooze-modus te openen, breng vervolgens uw wijzigingen aan en klik op 'bijwerken'.

De snooze stand op een item verwijderen

Om te stoppen met het weergeven van een snooze item uit de lijst met gesnoozede items, selecteert u de rode prullenbak, zoals hieronder aangegeven door de rode pijl.

Na het openen van deze pop-up klikt u op bevestigen.

Het item wordt hierdoor niet uit de afspraak verwijderd, maar de snooze stand hiervoor wordt uitgeschakeld.

Auto's

Door bij filter 'Auto's' te selecteren, krijgt u een lijst met afspraken die een volgende onderhoudsdatum of een voorspelde volgende onderhoudsdatum hebben binnen een geselecteerde periode.

De voorspelde volgende datum wordt berekend op basis van het gemiddeld aantal gereden kilometers per dag tussen de eerste en de laatste afspraak. Hiermee wordt berekend op welke datum de auto de volgende kilometerstand  voor onderhoud zal bereiken.

Banden

Door bij filter 'Banden' te selecteren, krijgt u een lijst met niet gerepareerde banden items.

Door het bandentype te selecteren, krijgt u een lijst met banden van de laatste afspraken met een vraag over bandenelementen die uitgevoerd zijn. De lijst bevat alleen banden die niet gerepareerd zijn.

Er zijn verschillende velden waarop u kunt filteren:
  • Locatie

• Periode

• Opslag banden / Banden op auto

• Bandprofiel

• Status gevonden punten (goed, goed met een opmerking, advies en noodzakelijk)

• Snoozed

• Goedgekeurd door de klant of niet goedgekeurd door de klant

• Sezioen

• Maat / Breedte / Hoogte / Snelheid / Merk

• Verder kunt u zien om welke band het gaat  (linksvoor, rechtsvoor). De resultaten zijn via een .csv bestand te exporteren.