Garantie dashboard gebruiken

Met deze nieuwe tool kun je informatie beheren over artikelen die zijn gepind als garantie of terugroepactie. De gegevens kunnen worden aangepast met behulp van de verschillende filters en blijven interactief. Zo kunt u dit belangrijke onderdeel van de aftersales bewaken en analyseren.

Toegang tot het garantiedashboard

De functie Garantie is toegankelijk in het menu.

Het Garantiedashboard toont standaard de items die de afgelopen maand zijn vastgepind voor je standaard locatie, zonder de items die de status "Geclaimd" hebben.

Copy function

In vier kolommen: vin, support, claim en referentie, kunnen nummers naar je klembord worden gekopieerd door er simpelweg op te klikken.

Alternatieve koppen

Bij twee kolommen kunnen de koppen worden afgewisseld met de informatie die in die kolom wordt weergegeven.

Interactieve elementen

Er kan interactie zijn met twee elementen voor elk item:
  1. WO
  2. REG#
Als je op een van deze klikt, wordt de gerelateerde pagina in Claire geopend.

De lijst filteren

Je kunt een aantal velden selecteren waarop je de lijst kunt filteren:

• Periode

• Pin type

• Soort garantie

• Pin Status

• Geclaimd

• Verwijderd

• Status van de vraag

• Gerepareerd door monteur

• Merk

• Locatie

Maak gewoon je selecties in elke vervolgkeuzelijst met filters.

Sinds V7.22 wordt je filterselectie onthouden, zodat je het dashboard kunt verlaten en terug kunt komen om je laatste selectie te zien.

Bovendien is de functie Filteren op WO-status beschikbaar om verder te filteren op WO-status.

Een gepind item direct vanuit de lijst bijwerken

Klik op de Pin, Garantie of Recall pictogram uiterst rechts om je voortgang te registreren.

Home pictogram

De laatste kolom toont een home-pictogram. Als je er met de muis overheen gaat, verschijnt er informatie met de dealer- en locatie gegevens voor dat item.

Export knop

Resultaten kunnen worden geƫxporteerd als CSV-bestand, klik op de knop Exporteren in de rechterhoek.

Nadat u erop hebt geklikt, verschijnt het volgende model. Klik vervolgens op de knop Downloaden:

Optie om meldingen te krijgen voor pinstatus
Een optie met de naam Pin-statusmeldingen is beschikbaar in de profile page, Eenmaal ingeschakeld als je in het filter een of meer Pin-statussen hebt geselecteerd, ontvang je een melding telkens wanneer een andere gebruiker een pin aanmaakt of bijwerkt met een van je selecties.

Klik op de notitie om de afspraak in een nieuw tabblad te openen.