Locatieoverzicht

Locatieoverzicht geeft gebruikers met Dealer admin rol toegang tot de instellingen om de locatie te configureren.

Toegang tot de locatie

Het locatieoverzicht is beschikbaar in het menu onder de sectie Overzicht.

Locatieoverzicht

Locatie algemeen

1. Locatienaam: Naam van de locatie.
  2. Locatiekoptekst: voer de koptekst in die in het PDF-document zal verschijnen.
  3. Locatievoettekst: Voer de voettekst in die in het PDF-document zal verschijnen.
  4. Land: Voer het land in.
  5. Stad: Voer de stad in.
  6. Straat: Voer de straat in.
  7. Postcode: Voer de postcode in.
  8. Telefoon: Voer de telefoon in.
  9. Taal: Bepaal de taal van de Claire-applicatie op de tablet en de communicatie in klantcommunicatie module.
  10. Upload Logo (.jpg, .jpeg, .png): Upload logo die verschijnt op de PDF met een formaat van 180x180
  11. Commerciƫle naam: Voer de commerciƫle naam van uw in.

IP adres

1. IP-adres ingeschakeld: inschakelen om die beveiligingsfunctie te activeren. Meer info
  2. IP-adres: voer het IP-adres in dat door de klant is verstrekt. Meer info

Online check-in

1. Instel het maximaal aantal dagen voor het versturen van de online check-in. Meer info

Dealer Banden Beheer

1. DBB-gebruiker: voer de door DBB verstrekte gebruiker in. Meer info
  2. DBB-wachtwoord: Voer het wachtwoord in die door DBB is verstrekt. Meer info

Privacy

1. Toon de naam van de monteur: Ingeschakeld om de naam van de monteur en handtekening(en) in PDF weer te geven. Meer info

Sleutelkluizen

1. Beveiligingscode tablet: stel de code in die op de tablet wordt gevraagd om een sleutel op te halen in het sleutelkastje. Meer info

MCC configuratie

1. Bekijk de MCC die voor uw locatie is toegevoegd. Neem contact op met support@claireit.eu om meer toe te voegen.

All Season band instellingen

1. All season drempelwaarde advies: Voer profielminimum in voordat de status verandert in advies terwijl u de vragen over de bandenelementen beantwoordt. Meer info
  2. All season drempelwaarde noodzakelijk: Voer het profielminimum in voordat de status verandert in noodzakelijk terwijl u de vragen over de bandenelementen beantwoordt. Meer info

Zomerband instellingen

1. Zomer drempelwaarde advies: Voer profielminimum in voordat de status verandert in advies terwijl u de vragen over de bandenelementen beantwoordt. Meer info
  2. Zomer drempelwaarde noodzakelijk: Voer profielminimum in voordat de status verandert in advies terwijl u de vragen over de bandenelementen beantwoordt. Meer info

Winterband instellingen

1. Winter drempelwaarde advies: Voer profielminimum in voordat de status verandert in advies terwijl u de vragen over de bandenelementen beantwoordt. Meer info
  2. Winter drempelwaarde noodzakelijk: Voer profielminimum in voordat de status verandert in advies terwijl u de vragen over de bandenelementen beantwoordt. Meer info

Lease

1. Klant OK standaard voor DMS-lease-interventies: Activeer om de interventies in te stellen op Klant OK op werkorders gerelateerd aan een lease.

DMS instelling

Data bron: Voer een tekst in die wordt aangegeven als gegevensbron in API en Webhook.

Afspraak unpinnen

Vink aan indien je wilt dat de werkorders in bepaalde status elke ochtend om 5 uur automatisch worden losgemaakt.
  1. Unpin WO indien Auto gereed
  2. Unpin WO met de status Kwaliteitscontrole
  3. Unpin WO indien gecatureerd
  4. Unpin WO indien Auto opgehaald is

Dagplanner configuratie

1. Dagplanner ingeschakeld: Vink aan of u wilt dat het Dagplanner dashboard beschikbaar is voor uw locatie.