Reparatieoverzicht verzenden naar de klant

Doel

Als onderdeel van de module Klantcommunicatie kunt u met deze nieuwe functie uw klant informeren over het uiteindelijke doel van de afspraak.

Het rapport bevat de volgende informatie:
  1. Algemene informatie over de afspraak
  2. Datum of km stand van het volgende onderhoud die plaats moet vinden
  3. Reparatieoverzicht - gerepareerde items
  4. Items die niet gerepareerd zijn
  5. Gecontroleerde items die goed werken
  6. Offerte
  7. Factuur

Stap 1:

Klik op de klantcommunicatie knop zodra de status van de afspraak Auto Gereed is.

Stap 2:

Selecteer de interventies die u uw klant wilt laten zien in de rapporten door het oogpictogram aan de linkerkant van de interventie groen te maken. Als u klaar bent, klik op de knop Verzenden in de rechterbenedenhoek.

Stap 3

Er verschijnt een pagina met voorbeeld van het reparatie overzicht. Het overzicht kan je downloaden of sturen naar de klant door op 1 van de groene knoppen te klikken in de rechter bovenhoek.

Deze icoontjes geven aan dat er een reparatieoverzicht gestuurd is:

Zodra het rapport aan de klant is gecommuniceerd, verandert de klantcommunicatieknop van uiterlijk en met de PDF-knop aan de linkerkant kunt u het rapport op elk moment downloaden: