Uw profiel bewerken

In de profielpagina kunt u bepaalde elementen van uw profiel, wachtwoord, standaardlocatie en landingspagina wijzigen.

Toegang

Je profielpagina kan je vinden in de rechterbovenhoek van de afsprakenlijst pagina.

Profielfoto toevoegen:

Klik op de aangegeven cirkel om op uw computer te bladeren en de gewenste profielfoto te uploaden.

Telefoonnummer bijwerken:

Locatie wijzigen:

1. Klik op het grijze item dat wordt aangegeven en selecteer uw locatie in de vervolgkeuzelijst.

2. Klik op de knop Opslaan.

Landingspagina wijzigen:

1. Klik op het aangegeven, grijze item en selecteer de pagina die u wilt zien na het inloggen.

2. Klik op de knop Opslaan.

Dit optie is optioneel, afhankelijk van uw DMS!
Nadat u geplande in-/uit datum hebt geselecteerd, is de lijst op de hoofdpagina zichtbaar:
Als de geselecteerde datum de afspraakdatum is. Als de geselecteerde datum tussen gepland in en gepland uit is. (als de één of de ander echter niet beschikbaar is, wordt in plaats daarvan de afspraakdatum gebruikt.) Als de afspraak is met een afspraak ingesteld op Auto in werkplaats op die dag.

Wachtwoord wijzigen:

Klik op de grijze knop Wachtwoord wijzigen.

Er verschijnt een venster waarin je je wachtwoord kan wijzigen.

Notificaties toevoegen

Stel in dat u bepaalde desktop notificaties wilt ontvangen bij updates van de afspraken in Claire. Als het om een update vanuit de DMS gaat, kan het 5 minuten duren eer er een notificatie verschijnt.  Om een notificatie te krijgen, moet er wel een tabblad openstaan met het programma Claire.

Pin notificatie status

Wanneer deze is ingeschakeld, ga je naar het garantie dashboard en selecteer je in het Pin status filter één of meerdere statussen. Je ontvangt dan een notificatie telkens wanneer een andere gebruiker een pin aanmaakt of bijwerkt met één van jouw selecties.

Tip: Controleer eerst je Chrome instellingen over toegestane meldingen.