Uw profiel bewerken

In de profielpagina kunt u bepaalde elementen van uw profiel, wachtwoord, standaardlocatie en landingspagina wijzigen.

Toegang

Je profielpagina kan je vinden in de rechterbovenhoek van de afsprakenlijst pagina.

Profielfoto toevoegen:

Klik op de aangegeven cirkel om op uw computer te bladeren en de gewenste profielfoto te uploaden.

Telefoonnummer bijwerken:

Het veld aangegeven door de rode pijlen.

Locatie wijzigen:

1. Klik op het grijze item dat wordt aangegeven en selecteer uw locatie in de vervolgkeuzelijst.

2. Klik op de knop Opslaan.

Landingspagina wijzigen:

1. Klik op het aangegeven, grijze item en selecteer de pagina die u wilt zien na het inloggen.

2. Klik op de knop Opslaan.

Wachtwoord wijzigen:

Klik op de grijze knop Wachtwoord wijzigen.

Er verschijnt een venster waarin je je wachtwoord kan wijzigen.