De Klantcommunicatie Overeenkomst log bekijken

Deze functie is onderdeel van de Klantcommunicatie. Met deze functie kunt u de details bekijken van de Klantcommunicatie overeenkomst welke door uw locatie is overeengekomen met de klant.

Zodra een overeenkomst op een communicatie is geaccepteerd, zal een notitie Klantcommunicatie Overeenkomst log worden weergegeven onder de Belangrijke Items op de detail pagina.

Om de details te kunnen zien klik op de overeenkomst die u wilt tonen.

Notitie: Als u op een overeenkomst klikt zal de versie zichtbaar worden waarmee de klant akkoord is gegaan.

Vanaf versie 7.10.32 zal het tweede item in het Klantcommunicatie gedeelte de naam laten zien die is ingegeven bij Klantcommunicatie.