Overeenkomst toevoegen in de Klantcommunicatie module

Alleen Dealer admin account kan deze instellingen wijzigen.

Een overeenkomst toevoegen

Stap 1

Klik op het hamburgermenu - Communicatie module - Check-in Overeenkomsten

Stap 2

Klik op het plusteken in de rode cirkelknop rechtsonder

Stap 3

Vul de volgende informatie in op Nieuwe check-in overeenkomsten toevoegen:

1. Naam
  2. Zichtbaarheid: hiermee kunt u selecteren op welke communicatie module u de overeenkomst wilt weergeven.
  3. Optionele keuze: overeenkomsten zijn standaard verplicht voor klanten, met deze instellingen kunt u ze optioneel maken.
  4. Tekst

Klik op Opslaan in de rechter benedenhoek.

Een overeenkomst bewerken

Wanneer u een overeenkomst bewerkt, zal Claire er een versie nummer aan geven. Zo kunt u bijhouden welke versie van de overeenkomst door uw klanten is goedgekeurd.

Op deze pagina ziet u alleen de nieuwste versie van uw overeenkomst en op de afspraakdetailpagina ziet u de versie die door uw klant is goedgekeurd.
 Opmerking: wanneer de klant de communicatie link voor het eerst opent, wordt de nieuwste versie van uw overeenkomst gebruikt.

Een overeenkomst verwijderen

Klik op Verwijderen in de linkerbenedenhoek.
Opmerking: als het door de klant is goedgekeurd, ziet u de versie van overeenkomst nog steeds op de afspraakdetailpagina.