Uitbreiding functies op de afspraakdetail pagina

Claire versie 7.31

De info, notitie en paperclip knop worden samengevoegd op de afspraakdetail pagina.

Tevens zal deze knop worden uitgebreid met een dropdown menu waarin alle functionaliteiten zoals: notities, de paperclip functie (om bestanden toe te voegen) en het instellen van de infostatus worden samengevoegd. Ook worden er drie nieuwe opties toegevoegd: Hoofd notitie, de Backorder en de Klant gebeld notitie.

Elke status krijgt een eigen betekenis en opvolging in Claire en zullen op diverse plekken terug komen.

Bijvoorbeeld: de Backorder functie geeft je de mogelijkheid om een WO op de status Backorder te zetten. Het voordeel voor jou? Overzicht houden op de werkorders waar onderdelen voor in backorder staan! Indien de levertijd van de onderdelen bekend is, kun je zelfs een datum meegeven.

Zoals het woord al zegt kun je met de 'Klant gebeld' notitie aangeven dat de klant gebeld is. Deze status is ook zichtbaar op het hoofdscherm zodat iedere receptionist in één oogopslag kan zien dat de klant gebeld is.