Vragen toevoegen aan een standaard dealerchecklist

Het doel van deze functie is de dealerbeheerder vragen toevoegen aan een standaardchecklist die alleen zichtbaar is voor deze dealer.

Stap 1:

Klik op Controlelijst onder Beheer in het hamburgermenu.

Stap 2:

Selecteer een standaardchecklist in de kolom Dealer Checklists, herkenbaar aan het wereldbolpictogram naast de naam van de checklist.

Stap 3:

Klik op Extend boven aan het scherm.

Stap 4:

Klik helemaal onderaan het scherm op Categorie Toevoegen.

Stap 5:

Voeg een naam toe voor uw nieuwe groep vragen

Stap 6:

Klik links op plus (+)

Stap 7:

Selecteer een vraag in de lijst Vragen van dealer.

Stap 8:

Klik eenvoudig op de groene knop Bevestigen in de rechterbovenhoek.

Stap 9:

Terug op het checklistscherm kunt u de checklist met dezelfde naam die eindigt op uitgebreid verplaatsen en naar de locatie verplaatsen.

Monteur kan de checklist zien wanneer deze aan de locatie is gekoppeld, zelfs als de checklist inactief lijkt (rood lint).

Merk op dat de vraag over het bandelement alleen kan worden toegevoegd aan een hoofdgedeelte van de standaardchecklist of aan het uitgebreide gedeelte.