Navigeren op de overzichtspagina (afsprakenlijst)

De overzichtspagina wordt geopend zodra u zich aanmeldt in Claire. Op de afsprakenlijst ziet u ook alle afspraken van de geselecteerde dag en de status van de afspraak.

Beschikbare functies

Tag
Naam
BeschrijvingLink naar gerelateerd artikel
1
Hamburger MenuKlik om het zijmenu te openen.
2
Lo@d functieWeergave van de besteltijd functie (optionele functie).Meer info
3
KopregelZelfverklarende kopregel voor de huidige dag voor de geplande werkorders hieronder vermeld.
4
Werkorder pinnenVastzetten om de afspraak op de datum van vandaag te behouden voor alle gebruikers voor die locatie.Meer info
5
Interne WOInterne WO´s zijn rood gemarkeerd
6
Check-in beantwoordVoor WO´s waarbij een check-in is beantwoord, wordt de naam van de bestuurder, eigenaar en/contractant blauw gemarkeerd.

7
Aantal WO
Aantal WO

8ZoekbalkIn de zoekbalk kunt u op verschillende onderwerpen zoeken. Bijvoorbeeld op WO-nummer en op kenteken nummer.Meer info
9
Werkorder handmatig toevoegenKlik op de rode kruisje om handmatig een werkorder toe te voegen.Meer info
10DatumkiezerKlik hier om de datum te selecteren waarop u de werkorder wilt bekijken die voor die datum zijn ingepland.
11LocatiekiezerAls uw bedrijf meerdere sites heeft, kunt u locaties in Claire wijzigen.Meer info
12
Knop VernieuwenKlik om Claire te vernieuwen.
13
Fabrikant knopKlik om het fabrikantdashboard te openen
14
Support knop
Klik om het ondersteuningsscherm van Claire te openen.

15
Profiel knop
Klik hier om toegang te krijgen tot uw profiel.
16
Filterstatusbalk
In staat om lijst op status te filteren
17
Meldingen
Toegestaan om meerdere meldingen te zien:
: Er wacht een klant.
: Extra onderdeel gebruikt.
: Er is een notitie toegevoegd aan de werkorder.
: Er is een notitie toegevoegd aan de eindcontrole van de auto.
: De ster kan worden gebruikt wanneer het een VIP-klant is.
: Het dollarteken kan worden gebruikt nadat de klant heeft betaald.
: De winkelwagen kan worden gebruikt om aan te geven dat alle onderdelen door de leverancier beschikbaar worden gesteld.
 : Het aantal interventies/vragen die door de klant zijn goedgekeurd maar niet zijn opgelost toen de auto als gereed werd aangegeven.

Volgorde van de werkorderlijst

De afspraken worden eerst gesorteerd op:
  1. Paniekvraag geactiveerd
  2. Autosleutel is achtergelaten in de kluis

3. De status met de volgende volgorde:
  1. Ingecheckt
  2. Controle gestart
  3. Controle gereed
  4. Offerte maken
  5. Offerte gereed
  6. Info
  7. Contact opnemen
  8. Klant beantwoord
  9. Klant OK
  10. Auto gereed
  11. Auto gereed en reparatieoverzicht
  12. Controle gestart
  13. Kwaliteitscontrole
  14. Kwaliteitscontrole en reparatieoverzicht
  15. Nieuwe opdracht
  16. Geannuleerd
  17. Backorder
Daarna op de tijd dat de monteur de afspraken heeft bijgewerkt.

Als het datumfilter is ingesteld op de datum van vandaag, is de volgende afspraak zichtbaar:
  1. Afspraken met de datum van vandaag.
  2. Afspraken die gepinned staan.
  3. Afspraken met status Auto in Werkplaats met een datum in de toekomst.
  4. Afspraken met status Check-in gedaan