Navigeren op de overzichtspagina (afsprakenlijst)

De overzichtspagina wordt geopend zodra u zich aanmeldt. Elke actie in Claire begint op die startpagina. Op de afsprakenlijst ziet u ook alle afspraken van de geselecteerde dag en de status van de afspraak.

Tag
Naam
BeschrijvingLink naar gerelateerd artikel
1
Kopregel
Zelfverklarende kopregel voor de huidige dag voor de geplande werkorders hieronder vermeld.

2
Zoekbalk
In de zoekbalk kunt u op verschillende onderwerpen zoeken. Bijvoorbeeld op WO-nummer, op naam van de eigenaar of bestuurder van de auto en op kenteken.
Meer info
3
Datumkiezer
Klik hier om de datum te selecteren waarop u de werkorder wilt bekijken die voor die datum zijn ingepland.

4
Werkorder handmatig toevoegen
Klik op de rode kruisje om handmatig een werkorder toe te voegen.
Meer infol
5
Locatiekiezer
Als uw bedrijf meerdere sites heeft, kunt u locaties in Claire wijzigen.
Meer info
6
Hamburger Menu
Klik om het zijmenu te openen.

7
Knop Vernieuwen
Klik om Claire te vernieuwen.

8
Snoozen knop
Klik om naar het scherm met alle gesnoozed werk te gaan.
Meer info
9
Support knop
Klik om het ondersteuningsscherm van Claire te openen.

10
Profiel knop
Klik hier om toegang te krijgen tot uw profiel.
Meer info
11
Filterstatusbalk
In staat om lijst op status te filteren
Meer info
12
Kennisgeving
Toegestaan om meerdere meldingen te zien:
: Er wacht een klant.
: Extra onderdeel gebruikt.
: Er is een notitie toegevoegd aan de werkorder.
: Er is een notitie toegevoegd aan de eindcontrole van de auto.
: De ster kan worden gebruikt wanneer het een VIP-klant is.
: Het dollarteken kan worden gebruikt nadat de klant heeft betaald.
: De winkelwagen kan worden gebruikt om aan te geven dat alle onderdelen door de leverancier beschikbaar worden gesteld.

Meer info
13
Grafiek knop
Klik om de grafiek te openen.Meer info
14
Lo@d functie
Weergave van de besteltijd functie (optionele functie).Meer info

Volgorde van de werkorderlijst

De werkorders worden eerst gesorteerd op hun status, met de volgende volgorde (eerst naar laatste):
  1. Check-in to be done
  2. Controle gestart
  3. Controle gereed
  4. Offerte maken
  5. Offerte gereed
  6. Info
  7. Contact opnemen
  8. Klant beantwoord
  9. Klant OK
  10. Auto gereed
  11. Auto gereed en reparatieoverzicht
  12. Controle gestart
  13. Kwaliteitscontrole
  14. Kwaliteitscontrole en reparatieoverzicht
  15. Auto in werkplaats
  16. Check-in done
  17. Nieuwe opdracht
  18. Geannuleerd

Daarna op de tijd dat de monteur de afspraken heeft bijgewerkt.