Release-informatie over Claire desktop-versie 2024

Kijk wat nieuw is in de desktopversie van Claire. Nieuwe functies en verbeteringen worden weergegeven in maandelijkse updates.

V7.47 Claire Update
15 april

Nieuw:

• Klant gebeld notitie: Bespaar tijd door snel een vooraf geschreven antwoord te kiezen bij het maken van een notitie. Lees hier meer.

• Fabriek rapportage: Je kunt nu dagelijks bepaalde standaard rapporten instellen en mailen.

• Filteren op bestelling statussen (winkelwagen): indien in de profielinstellingen geactiveerd, kun je nu werkorders filteren op verschillende bestelling statussen waardoor je een duidelijker overzicht krijgt. Lees hier meer.

• Sleutelkluis logs worden nu weergegeven onder belangrijke items. Lees hier meer.

• Desk Check-uit: wanneer een vraag is gemarkeerd als 'goedgekeurd door de klant', wordt het oogpictogram standaard groen weergegeven. Lees hier meer.

• Keyloop/API: de webhook voor werkorders biedt nu realtime updates voor wijzigingen vanuit Autoline, aanmaak en verwijdering van werkorders zonder dat er handmatige acties nodig zijn.

• Acses Sleutelkluis is toegevoegd aan de lijst van ondersteunende sleutelkluizen.

• Incadea DMS: Maak interventies aan van zelfstandige arbeidsregels.

Bug fixes:

• Sleutelkluis: het telefoonnummer en de opmerkingen van klanten worden nu in realtime bijgewerkt.

• Afspraken detailpagina: Het pin pictogram was zwart bij het handmatig vastpinnen van de afspraak.

• Als je uitlogt terwijl er meerdere Claire tabbladen openstaan, word je nu op alle tabbladen uitgelogd.

• De 'Herstel afspraak' -knop is nu zichtbaar na het annuleren van een werkorder (dealer admin)

• De titel van een interventie en gecontroleerd item worden nu volledig weergegeven.

• Keyloop/API: de naam van de contractant is nu zichtbaar in Claire.

Wordt aan gewerkt:

• V8: afspraken detailpagina en Dagplanner zoekbalk

V7.46 Claire Update
20 maart

Nieuw:
  1. Dagplanner:
    -  Als de monteur een nieuwe controle start op een nog niet uitgevoerde werkorder, wordt deze automatisch aan hem of haar toegewezen in de Taken van de monteur kolom. Lees hier meer
    Met de toegevoegde functionaliteit van de drie punten kun je nu rechtstreeks vanuit de Dagplanner zoeken naar alle werkorders. Lees hier meer
  1. Balie check-in / uit: Het is nu mogelijk om de prijs van het werk te verbergen tijdens de balie check-in/uit. Lees hier meer.
  2. Keyloop API: Je kan nu handmatig afspraken annuleren en terugzetten in Claire. Lees hier meer.
  3. Tyre team: Korting voor Alleen volgende merken kan nu toegevoegd worden. Over Tyre team lees hier meer

Tablet V361:
  1. In het afspraak overzicht worden interventies nu visueel duidelijker gescheiden.
  2. Opmerkingen van monteurs worden nu ook naast de naam van het check item weergegeven onder "Geconstateerde punten".
  3. De huidige werkorder status is nu ook zichtbaar op de afspraak detailpagina
  4. Tijdens het uitvoeren van een controle voor bestelwagens is het nu mogelijk om extra banden toe te voegen. Neem contact op met support@claireit.eu
  5. PON dealers: Je kan nu de vereiste oliehoeveelheid voor een auto controleren op basis van het VIN#. Neem contact op met support@claireit.eu

Bug fixes:
  1. Communicatie met derden: Het is weer mogelijk om handmatig een e-mailadres in te voeren als er nog geen communicatie was verzonden.
  2. Het aantal exporten dat zichtbaar is in het Fabriek dashboard is niet meer beperkt tot 20.
  3. De Klant zoeken-functie bij het aanmaken van een werkorder werkt nu weer.
  4. Klantcommunicatie: Wanneer de tekst met de overeenkomsten te lang is, overlapt deze niet meer door het selectie vak.

V7.45 Claire Update
21 februari

Nieuw:
  • De filterbalk van de Dagplanner heeft nu de filter "Aaname Gereed".

• Het is nu mogelijk om het registratienummer te selecteren en te kopiëren.

• De bètaversie van V8 wordt momenteel getest en in de komende maanden zullen de eerste dealers een uitnodiging ontvangen om feedback te geven.

Bugfixes:

• Garantiemanagers kunnen nu zoeken naar werkorders met afspraakdatums in het verleden.

• De exportknop op de garantiedashboardpagina werkt weer.

V7.44 Claire Update
31 januari

Nieuw:

• Nieuwe functies voor de Afspraken pin:

- Definieer en stel statussen in voor het automatisch verwijderen van gepinde afspraken.

- Maak duidelijk onderscheid tussen handmatig en automatisch gepinde afspraken met behulp van rode en zwarte pictogrammen.

Lees hier verder.

• Als er een controlelijst gekoppeld is, kun je op het vergrootglas pictogram klikken om alleen de controles te bekijken die bij de interventie horen. Lees hier verder.

• Het bijlage venster is verbeterd door het voorbeeldvenster te vergroten en navigatieknoppen voor links/rechts (< / >) toe te voegen. Hiermee kun je eenvoudig de vorige en volgende bijlage openen. Lees meer hier.

Bugfixes:

• Dagplanner: Geannuleerde werkorders blijven niet meer in de Taken van de monteur-kolom staan.

• Excel-bestanden (.xlsx) worden niet meer als zip-bestand gedownload vanuit Claire.

V7.43 Claire Update

4 januari

Nieuw:

• Upgrated Dagplanner BETA voor een beter overzicht:

• Je kunt nu maximaal 10 werkorders toewijzen aan een monteur.

• Verder is het mogelijk om bepaalde kolommen in te klappen, wat meer overzicht creëert.

• Beweeg de muis over het kenteken en bekijk de preview van de autodetails
        Lees hier meer.

1. Interne werkorders worden uitgesloten van de Dealer > Communicatie rapporten.

Bug fixes:

• Opmerkingen van de klant bij de Online check-in en het Diagnose overzicht waren onleesbaar als er enkele en dubbele aanhalingstekens werden gebruikt.

• Wanneer "Toon DMS-interventieprijs" was ingeschakeld, worden de prijzen nu weergegeven in de PDF met het reparatie overzicht.

• Als een werkorder word geannuleerd vanuit het DMS, is dit nu zichtbaar in de tijdlijn van Claire wanneer de werkorder voor het eerst wordt geopend.

• Als je probeerde de zichtbaarheid van een pin-icoon te veranderen, kwam je op een lege pagina terecht.